Meghívó GUA Compact 2018

Nyomtatás

MGT Körlevél
______________

 

Gastro Update

Compact 2018


2018. szeptember 8.

 

 

Tisztelt Kolléganő/Kolléga!

 

Szeretettel meghívjuk Önt a Gastro-Update Alapítvány által szervezett, 2018. szeptember 8-án tartandó  CE Gastro Update Compact 2018 rendezvényünkre, melyet ebben az évben a Pécsi Tudományegyetemmel közösen szerveztünk meg.

Tovább a CE Gastro Update weboldalára
 

 

Az egy napos kreditpontos továbbképző rendezvény egyedülálló lehetőséget biztosít a résztvevők számára a legfrissebb nemzetközi szakirodalmi ismereteinek áttekintésére a gasztroenterológia, és a társszakmák (endoszkópia, sebészet, onkológia, radiológia, pathológia) vonatkozásában, és ezáltal a legújjabb diagnosztikus vagy terápiás eljárások hazai gyakorlattal történő összevetésére. 

 

A nemzetközi gasztroenterológiai szakirodalom igényes, és évről évre történő rendszeres interdiszciplináris áttekintése minden szakorvos számára nélkülözhetetlen feladat, melyet a rendezvényen történő részvétel megkönnyíthet ezáltal hozzájárulhat a szakorvosképzés és továbbképzés hazai rendszerének továbbfejlesztéséhez.

Amennyiben további információkat szeretne kapni a rendezvény témáiról, javasoljuk látogasson el a CE Gastro Update weblapjára, ahol regsztrációkat követően megtekintheti az elmúlt 20 év összes oktatási anyagát írásos képzési anyag formájában, valamint a 2018 éves tematikus szakirodalomkövető előadásokat és powerpoint prezentációkat vodeo oktatási anyag formájában is.

Tovább az oktatási anyagokhoz
 

Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 07.
Helyszín: Entz Béla Oktatási Központ, Pécs, Ifjúság út 13.
Regisztrációs díj: 5000 HUF/ fő Akkreditáció

Az elérhető akkreditációs pontok száma: 12, mely a részvétel mellett a rendezvény végén teszt írással érhető el.

 

 

Üléselnökök

Hegyi Péter, Madácsy László
A felkészüléshez a korábbi Gastro Update konferencián elhangzott előadások teljes dia- és videó anyaga megtekinthető regisztráció után a következő linken.

Üdvözlettel a CE Gastro-Update alapítványának kuratóriuma nevében:

Dr. Madácsy László és Gesztesi Béla
Székesfehérvár, 2018. augusztus 1.