Pécs I. Nyelőcsőrák Nap

Nyomtatás

MGT Körlevél

Tisztelt MGT Tag!
Továbbítjuk az alábbi levelet és a csatolt mellékletet.
MGT Állandó Iroda

-------------------

Tisztelt Kolléga!

Szeretettel meghívjuk az I. Pécsi Nyelőcsőrák Napra, mely 2018. november 08-án, csütörtökön kerül megrendezésre a PTE Általános Orvostudományi Karán.
Az I. Nyelőcsőrák Nap célja, hogy a résztvevők számára a nyelőcsőrák megelőzésével, felismerésével és kezelésével kapcsolatban az aktuális lehetőségekről egy átfogó képet adjon.
A tudományos megbeszélésen a nyelőcsőrák ellátásának pathológiai, gasztroenterológiai, endoszkópos, sebészeti, onkológiai és palliatív vonatkozásairól lesz szó, melyen keresztül a betegség multidiszciplináris ellátásának fontosságát is tervezzük érzékeltetni.
Megvitatásra kerülnek továbbá a témával kapcsolatos kutatási lehetőségek, ismertetni fogjuk a Nyelőcsőrák Regiszter indításával és a csatlakozásal kapcsolatos részletek is. Prospektív obszervációs és esetleg randomizált vizsgálatokkal kapcsolatos ötletekről is szó lesz.
A továbbképzésen való részvétel ingyenes, a rendezvény utólag kerül regisztrálásra az Oftex rendszerében.
A Nyelőcsőrák Napra szeretettel várunk minden érdeklődőt, medikusokat, PhD hallgatókat, szakorvosjelöletket és szakorvosokat minden szakterületről.
A szervezők nevében,

Erőss Bálint                   Tinusz Benedek

Csatolások
i__pecsi_nyelocsorak_nap_meghivo_es_program.pdf