A 2019 évi Gábor Dénes-díj felterjesztési felhívás

Nyomtatás

MGT Hírlevél
Továbbítjuk a MOTESZ-től kapott, Gébor Dénes díjra szóló felhívást.
MGT Állandó Iroda

----- Továbbított üzenet -----

From: "Komlósy Dorottya " <komlosyd@motesz.hu>
Subject: A 2019 évi Gábor Dénes-díj felterjesztési felhívás
Tisztelt Tagunk!

A NOVOFER Alapítvány Gábor Dénes díjára van lehetőségünk felterjeszteni egy kiemelkedő magyar szakembert az alábbiak szerint. Kérem, hogy mielőbb jelezzen vissza számomra, ha Szervezete látóterében van a díjra méltónak ítélt személy. A MOTESZ által felterjeszthető jelölt személyéről a végső döntést a MOTESZ Elnöksége hozza majd meg, de ezt a Tagtársaságaink javaslatai alapján szeretnénk megtenni.
A javaslatokat augusztus 20-ig várjuk, mert igényes és terjedelmes dokumentációt kell összeállítani a döntést követően, ami időigényes.
Üdvözlettel:
Dr. Oberfrank Ferenc
elnök
MOTESZ

----- Továbbított üzenet -----
Feladó: NOVOFER Alapítvány <alapitvany@novofer.hu>
Tárgy: A 2019 évi Gábor Dénes-díj felterjesztési felhívás

FELTERJESZTÉSI FELHÍVÁS!

Alapítványunk - szakmai-erkölcsi támogatói között tudva az innovációért felelős szervezetek vezetőit - idén is meghirdeti a Gábor Dénes-díj felterjesztési felhívását. A Díj, melyet évente általában heten nyerhetnek el, az innovációs folyamatban alkotó módon résztvevő, a határainkon belül vagy kívül élő, kiemelkedő tudományos, kutatás-fejlesztési tevékenységet folytató magyar szakemberek fokozott erkölcsi elismerését szolgálja.

A határainkon túl élő alkotó elismerésére javaslatot tehetnek a határainkon túli (Kárpát-medence és magyarság a világban) szakmai, valamint civil szervezetek.

Azzal a kéréssel fordulunk Önhöz, hogy lehetőségeik szerint szíveskedjenek felhívásunkat népszerűsíteni (pl. Hírlevél, Honlap) az Önök által elérhető szakemberek körében, ezzel is elősegítve az információ eljutását az érintettek minél szélesebb köréhez.
Közreműködésükkel megnő annak az esélye, hogy a Kuratórium "látókörébe" bekerüljenek a díjazásra esélyes szakemberek.
A felterjesztés határideje 2019. október 10.

A felterjesztéssel kapcsolatos részletes tudnivalók (tájékoztató, felhívás, adatlap) a [ http://www.gabordenes.hu/palyazati-felhivasok/  | http://www.gabordenes.hu/palyazati-felhivasok/  ] címről letölthetők.

Fáradozását ezúton és előre is köszönve tisztelettel kérjük válaszát arra nézve, hogy számíthatunk-e a Gábor Dénes-díj felhívás valamilyen formában történő népszerűsítésére?

Üdvözlettel:
Hesz Anikó
titkár

--
NOVOFER Alapítvány a
Műszaki Szellemi Alkotásért
Gábor Dénes-díj
Budapest 1112, Hegyalja út 86.
[ https://mail.novofer.hu/gabordenes.hu  | www.gabordenes.hu  ]
Tel: +36 1 319-8913
Mobil: +36 30 4848-00 4