MGT Hírlevél

Nyomtatás

MGT Hírlevél
A nyár derekán köszöntjük az MGT tagjait.
1. Csatoltan küldjük a 61. Nagygyűlés összefoglaló beszámolóját.
2. Folytatódik az informatikai rendszer fejlesztése.
A régi mellett, az új, ideiglenes honlap elérési útvonal: mgtiroda.hu
Úgy, mint eddig, 14 évre visszamenően látható a nagygyűlések teljes programja az absztraktokkal együtt, olvashatók az MGT által kiadott könyvek, a tiszteletbeli tagok listája, a vezetőségi ülések, a korábbi hírlevelek, láthatók a 61. nagygyülésen készült fényképek, stb.,stb.
A pályázatokat illetően felhívjuk a figyelmet a határidőkre. Az UEG Rising Star Award pályázat határideje 2019.09.05. A "hírek" menüpont megnyitásával érhetők el a feltételek.
Újítás, hogy a szekciók felsorolása mellett, a jobb oldali ikonra kattintva megjelenik azoknak a szekcióknak az elérhetősége, amelyek külön honlappal rendelkeznek.
A tisztségviselők blokkja nem teljes.
Ismételten kérjük azokat a vezetőségi tagokat, akik még nem küldték meg adataikat és fényképüket, hogy pótolják a hiányt.
Az angol változat sem teljes még.
Kérjük az észrevételek, javaslatok megküldését.
3. A rendezvénynaptárt hamarosan kiegészítjük a GYAGA 2019 konferencia anyagával, amit egyébként már korábban külön levélben továbbítottunk.
4. Az MGT tudományos bizottságának (SciCom) elnöke, Hegyi Péter tájékozó, előkészítő megbeszélést tartott Pécsett. Az állandó iroda részéről Dr. Rubi Márton irodavezető helyettes és Andorkó Ferenc informatikus vett részt.
A nyári szabadságokra való tekintettel 2-3 hét múlva újra kiküldjük ezt a levelet.
Üdvözlettel

MGT Állandó Iroda
Dr. Szalay Ferenc
professor emeritus

Csatolások
beszamolo_az_mgt_61__nagygyuleserol.docx