MGT 62. Nagygyűlés

Nyomtatás

MGT körlevél
Tárgy: MGT 62. Nagygyűlés
Szerzők: MGT Elnökség, MGT Iroda

Tisztelt MGT Tag! Kedves Kollégánk!
Tisztelt Meghívott Előadónk!
Tisztelt Cég Képviselő! Kedves Partnerünk!

Elnökségi ülésen eldöntöttük, hogy az MGT 2020-as Nagygyűlését minden körülmények között megtartjuk, nem halasztjuk el annak ellenére sem, hogy jelenleg a körülmények folyamatosan változnak és nehéz megjósolni a járványügyi helyzetet.

Az MGT 62. Nagygyűlése az idén, 2020.11.06-09. között kerül megrendezésre. Pénteken premeeting, befejezés hétfő délután.

A 3 lehetséges forma közül az elnökség augusztus végén, 2020.08.31-én dönt. A COVID-19 helyzet befolyásolhatja a rendezvény formáját.

1. Hagyományos, személyes részvételű nagygyűlés a járványügyi előírások betartásával, a szokásos helyszínen: Siófok, Hotel Azúr.

2. Hibrid forma. Megjelenés a helyszínen, az előadások on-line követése. Minden szobában a TV-n, közösségi kivetítőn és az interneten is láthatók az előadások. Tehát létszámkorláttal van lehetőség a személyes jelenlétre, ill. on-line otthonról is részt lehet venni.

3. Virtuális, on-line konferencia.

A helyszín: Siófok, Hotel Azúr.
A nagyteremben több száz fő foglalhat helyet a távolságtartó szabályok betartásával, ami minden irányban 1,5 métert jelent. Maszk viselésére fel kell készülni.
A kiállítások a hagyományos módon kerülnek megrendezésre.
A konferencia anyaga az absztraktokkal, hirdetésekkel együtt a CEUJGH különszámában jelennek meg.
Az új jelentkezési lap augusztus végén kerül kiküldésre. Az eddig beküldött jelentkezési lapokon a dátumváltozást figyelembe kell venni, s azt meg kell erősíteni.
Az árak nem változnak.
A cégek már mostantól jelentkezhetnek a technikai lebonyolítónál (Felabor Hungary Kft. felabor.hungary@gmail.com)

Az elnökség megbízásából
MGT Állandó Iroda

Csatolások
mgt62ngy_uj_idopont.docx