„Az alkohol okozta cardiomyopathia az etiológiától a komplex kezelésig” című interdiszciplináris fórum

Nyomtatás

MGT Körlevél

Tisztelt MGT Tag!
Továbbítjuk „Az alkohol okozta cardiomyopathia az etiológiától a komplex kezelésig” című interdiszciplináris fórum információs anyagát.
MGT Állandó Iroda
___________________

Tisztelt Elnök/Alelnök Asszony, Tisztelt Elnök/Alelnök Úr!
Tisztelt Főtitkár Asszony, Tisztelt Főtitkár Úr!

Szíves tájékoztatásul küldöm „Az alkohol okozta cardiomyopathia az etiológiától a komplex kezelésig” című interdiszciplináris fórum programját, melynek időpontja 2018. október 17.
A rendezvény a Magyar Faluegészségügyi Tudományos Társaság valamint a Magyar Orvostársaságok és Egyesületek Szövetsége (MOTESZ) közös szervezésében valósul meg.
Az előadás-sorozat a szakma kiváló képviselőinek irányításával járja körül az alkoholizmus és a szívbetegségek egymásra hatását.
Kezdve az anatómiai-élettani elváltozáson, megbeszéljük az alkohol cardiális szövődményeit, annak összes patológiás következményével, valamint az alkoholizmus egyéb, neurológiai, gastrointesztinális, bőrgyógyászati, érsebészeti következményeire.
Egy kis kitekintéssel a betegségek szociális hátterére, eljutunk az alkoholos cardiomyopathia komplex kezeléséig.
A konferencia fontos eleme, hogy a gyakorló háziorvosok, belgyógyászok, kardiológusok, neurológusok, bőrgyógyászok elmondhatják saját tapasztalataikat, és megvitathatják a legcélravezetőbb terápiás megoldásokat.
Kérjük szíveskedjék lehetővé tenni, hogy a program a honlapjukon megjelenjen.
Regisztrálni az alábbi linken vagy a csatolt űrlap kitöltésével és annak, az office@motesz.hu email címre való visszaküldésével lehet.
Jelentkezés orvosoknak: http://www.motesz.hu/index.php/jelentkezes-orvosoknak-az-alkohol-okozta-cardiomyopathia-az-etiologiatol-a-komplex-kezelesig 

Üdvözlettel:
Komlósy Dorottya
titkárságvezető

Tel/fax: (1)312-3807
1083 Budapest, Szigony u. 43.
MOTESZ Titkárság

Csatolások
program.pdf
jelentkezesi_lap_orvos_alkohol_cardiomyopathia_forum.docx
tajekoztatas_resztvevoknek_orvos.docx