MGT Körlevél 2021/3. XXI. Gasztroenterológiai Továbbképző Tanfolyam 2021

Nyomtatás

MGT Körlevél 2021/3
2021.01.26.
Küldő: MGT Állandó Iroda / Convention
Tárgy: XXI Gasztroenterológiai Továbbképző Tanfolyam

Kedves MGT Tagok!

Itt küldjük a XXI. Gasztroenterológiai Tanfolyamra vonatkozó információt.
Az on-line tanfolyamon való részével a korábbinál nagyobb, 50 pont értékkel jár.

----------------------------------------------------------------

convention logo

xxi ge tovabbkepzo tanfolyan

ONLINE TOVÁBBKÉPZŐ TANFOLYAM
AKKREDITÁCIÓ ORVOSOK RÉSZÉRE SE-TK/2021.I./00274
50 KREDITPONT

Kedves Kollégák!

Ez évben is megrendezzük a hagyományos Gasztroenterológiai Továbbképző Konferenciát. A rendkívüli egészségügyi helyzethez alkalmazkodnunk kell és ezért ez évben a konferencia online formában történik. Ez a bemutatott előadások aktualitásán és érdekességén semmit nem változtat. Változatlanul igyekszünk a legfontosabb és legérdekesebb, az elméletet és a mindennapok gyakorlatát egyaránt érintő gasztroenterológiai kérdéseket bemutatni. Ez évben is az előadók a hazai gasztroenterológiai közélet legjelesebb képviselői közé tartoznak. Biztosak vagyunk abba, hogy a konferencia nagyon sok hasznos információt fog nyújtani.

Az online forma nemcsak nehézséggel, hanem előnyökkel is járhat. Kétségkívül elmarad a személyes találkozás lehetősége, amely az elmúlt két évtized során mindannyiunk számára nagy élményt jelentett. A helyszínen kérdések megbeszélésére sincs lehetőség, a diszkusszió azonban lehetővé válik úgy, hogy a kérdéseket a szervező cég e-mail címére a résztvevők elküldhetik és arra az előadók válaszolni fognak mindenki számára hozzáférhetően.

A kényszerű formaváltozás azonban előnyt is jelenthet:

  • Az élő konferencián az előadások elhangzása után azok nem kereshetők vissza, és így a bemutatott adatok, illetve összefüggések elmélyült tanulmányozására nem mindig van lehetőség. Az online forma azonban az előadásokat hónapokon át hozzáférhetővé teszi a regisztráltak számára, igény esetén újból áttanulmányozhatók, nincs helyhez és időhöz kötve a témákkal való foglalkozás. Ez az időtartam a kongresszus kezdetétől június 30.-áig tart és valamennyi regisztrált résztvevő igénybe veheti. Ez kétségkívül nagy előny és felvethető az, hogy a továbbiakban az élő konferenciák kiegészítéseként, annak teljessé tételére ez a módszer is hasznosíthatóvá válik.
  • Az eddigiektől eltérően a kongresszuson való részvétel nagyobb, 50 ponttal jár. Ez kétségkívül csábító lehet azok számára, akik a szükséges továbbképző pontok összegyűjtésében zavarba kerültek.

Kedves Kollégák! Szeretettel hívunk és várunk mindenkit a XXI. Gasztroenterológiai Továbbképző Konferenciára, amelynek anyagát a szervező cég, a Convention Kft. Önök számára mellékelten küldi.

Szervezőbizottság

TERVEZETT PROGRAM

REGISZTRÁLJON MOST!

Telefon: 061 299-0184, 299-0185, 299-0186 | Fax: 061 299-0187
www.convention.hu | E-mail:convention@convention.hu

Csatolások
ertesito.pdf
segedlet.pdf